Kukkakauppamme palvelut Tampereella

Palvelemme kukkakauppamme asiakkaita vuosien kokemuksella ja iloisella asenteella Tampereella Kalevantiellä - Kalevan hautausmaan portin vieressä "parkkipaikalla". Sidomme kauniit kimput ja asetelmat arkeen ja juhlaan. Meiltä saat kukat ja viherkasvit sekä pihaan, puutarhaan että sisätiloihin.

Kukat piristävät arkea ja ovat myös aina loistava lahjaidea. Lähetä vauvaonnittelut uudesta perheenjäsenestä onnitellen, yllätyksenä syntymäpäiväsankarille, kiitokseksi avusta ja yhteistyöstä tai osanottona läheisensä menettäneelle.

Kukat kertovat ennemmän kuin osaat sanoa.

Kalevantie 16
33540 Tampere
Puh. 040 502 7040

MA-PE klo 10-17

Tutustu kukkakauppamme laajaan valikoimaan

Kukkakaupastamme löydät monipuolisen valikoiman sekä tuoreita kukkia, valmiita kimppuja että kukkien hoitotuotteita (ruukut, mullat ja ravinteet). Teemme kaikki kukkien sidontatyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme joko paikanpäälle tai kuvagalleriaan!

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - sidotut kukkakimput

Sidontatyöt

Jennin Kukkapuoti tekee tilauksesta kaikki kukkasidontatyöt yksityisille ja yrityksille. Autamme sinua löytämään tilaisuuteen ja paikkaan sopivan kukat.

Kukkakauppias ja yrittäjä Jenni Björk tekee sidontatyöt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, ja opastaa sinua huolehtimaan kukista niin, että niistä on iloa pitkäksi aikaa.

Leikkokukat

Leikkokukilla saat helposti vaihtelua kotisi sisustukseen, ja voit piristää omaa tai läheisesi arkea. Ne kestävät lajikkeesta riippuen muutamista päivistä jopa muutamiin viikkoihin.

Leikkokukkien hoito on helppoa. Lisää veteen virkiste, joka ravitsee kukkia ja pitää veden puhtaana - muistathan myös pestä maljakon! Lyhennä varsia pari kertaa viikossa terävällä veitsellä, jotta vesi imeytyy paremmin. Helppoa, eikö?

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - leikkokukat sidottuina kimppuina

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - hautakukat ja kynttilät

Kukat haudalle

Meillä löytyy hyvä valikoima haudalle sopivia kukkia. Kukkien valinnassa kannattaa huomioida hautapaikan sijainti - onko se varjoinen vai paistaako siihen aurinko koko päivän. Toimitamme tilauksesta Kalevankankaan hautausmaalle kukat ja kynttilät sopimuksen mukaan - ilmoitathan tilauksen yhteydessä hautapaikan numeron.

Surukukat

Osanottokimppu on läheisensä menettäneille kotiin toimitettava kukkatervehdys. Osallistuessasi siunaustilaisuuteen voit laskea arkun vierelle surulaitteen (alustaan sidotun kukkalaitteen), surukimpun, seppeleen tai yksittäisen kukan.

Surukukkiin voidaan liittää kortti tai käsintekstattu surunauha. Kortissa voi tekstinä olla suruvärssy ja saattajien nimet. Surunaushaan tekstataan lyhyemmät saatesanat.

Surukukiksi valitaan usein hillittyjä värejä ja väriyhdistelmiä, joskus myös vainajan lempivärejä. Surukukkiin voimme liittää myös käsin tekstatun kortin tai surunauhan.

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - surukukat ja -sidonnat

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - puutarhakukat ja amppelit

Kukat puutarhaan

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia kausikasveja ja sesongin puutarhakukkia. Autamme valitsemaan puutarhassasi hyvin menestyvät kukat, ja annamme mukaasi hoito-ohjeet.

Kesäkukka-amppelit

Valikoimastamme löytyy eri värisiä, muotoisia ja kokoisia amppeleita, joilla voit loihtia terassille tai parvekkeelle ihanan värikkään tunnelman! Kesäkukka-amppeli on myös ihana lahjaidea!

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - kesäkukka-amppelit

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - onnitteluruusut valmistuneelle tai päivänsankarille

Onnitteluruusut

Ruusut kuuluuvat ehdottomasti elämän suuriin käännekohtiin, eikä ruusuja voi koskaan olla liikaa!

Onnittelukukkana ruusu on mitä parhain, ja yksittäinenkin ruusu on kaunis ja tyylikäs!

Kukat juhliin

Kukat tekevät juhlasta juhlan! Tilaa meiltä toiveittesi mukaiset kukat, kukka-asetelmat ja kimput elämäsi tärkeimpiin hetkiin! Teemme tilauksesta juhlien teemaan soveltuvat kukkakoristeet.

Tervetuloa suunnittelemaan kukkakoristeet, joilla viimeistelet juhliesi tunnelman.

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - kukka-asetelmat juhliin

Jennin Kukkapuoti - iloisen palvelun kukkakauppa Tampereella - pienet viherkasvit

Viherkasvit

Meiltä löytyy myös vaihteleva valikoima viherkasveja. Saat mukaasi kasvien hoito-ohjeet, joilla varmistat viherkasvien kasvun ja pitkän kukoistuksen.